Inloggen

Home  |  Betaalwijze  |  Levering  |  Retourbeleid

U heeft 0 Items
Subtotaal 0,00
Shirts Dames
Jacks Dames->
Jassen Dames
Broeken Dames->
Rokken
Shirts Heren
Jacks Heren->
Jassen Heren
Broeken Heren
Unisex Artikelen->
Bodywarmers->
Tandartskleding->
Zwangerschapsart.->
Schoenen
Bedrijfskleding

Betalen
Verzenden
Retourbeleid
Maatvoering
Algemene Voorw.
Borduren
Over ons
Links
Fiscale Aftrekbaarheid
Contact
Home » Bedrijfskleding

Alvado bedrijfs en werkkleding

Sinds 1980 is Alvado een betrouwbare partner op het gebied van bedrijfskleding voor iedereen die in zijn of haar kledingkeuze op zoek is naar veiligheid, uitstraling en comfort. Of u nou als particulier op zoek bent naar voordelige werkschoenen, of als ondernemer uw personeel in één klap wilt aankleden, ons verkoopteam helpt u graag naar het juiste pakket en de juiste prijs.

Waar er aanvankelijk werd gestart met de verkoop van gebruikte overalls, werkbroeken en tuinbroeken, is het assortiment bedrijfskleding door de jaren heen uitgebreid met vrijwel alle moderne oplossingen op het gebied van werkkleding, bescherming en comfort. Er is bedrijfskleding voor diverse branches en bedrijfstakken, zo kunnen loodgieters, timmermannen, schilders en stukadoors bij ons net zo goed terecht als bouwvakkers, procesoperators en transporteurs. Sinds 2006 hebben wij naast bedrijfskleding ook een moderne collectie verpleegsterskleding in de schappen en kunnen wij ook voorzien in het plotten of borduren van bedrijfsnamen en logo's in onze borduurshop.

Voor de B2B markt bieden wij naast persoonlijke service en advies, indien gewenst ook passessies aan op locatie. Ook kunt u altijd uw aangekochte bedrijfskleding en werkkleding ruilen en doen wij niet moeilijk.


Jelle getailleerd damesjack wit
Jelle getailleerd damesjack wit
46,28 Incl. BTW
verzorgingskleding.nl - webwinkel door My Webshop