Inloggen

Home  |  Betaalwijze  |  Levering  |  Retourbeleid

U heeft 0 Items
Subtotaal €0,00
Shirts Dames
Jacks Dames->
Jassen Dames
Broeken Dames->
Rokken
Shirts Heren
Jacks Heren->
Jassen Heren
Broeken Heren
Unisex Artikelen->
Bodywarmers->
Tandartskleding->
Zwangerschapsart.->
Schoenen
Bedrijfskleding


Ziekenhuiskleding
Verpleeguniform
Tandartsassistente kleding
Bedrijfskleding schoonheidsspecialiste
Bedrijfskleding pedicure
Zorgkleding dames

Zorg jasjes

  • Goede kwaliteit
  • Maatwerk
  • Professionele uitstraling
  • Sinds 1980

Met de zorg jasjes van Verzorgingskleding.nl bent u verzekerd van een nette en representatieve uitstraling van uw medewerkers. Juist in beroepen waarin in contact met mensen centraal staat is het belangrijk om een professionele en verzorgde uitstraling te realiseren. Bij Verzorgingskleding.nl weten we wat de meest passende kleding is voor elk beroep in de zorg en daar informeren we u dan ook graag over. Bekijk het complete aanbod in onze webwinkel en maak vrijblijvend een afspraak om verschillende kleding te passen.

Zorg jasjes op maat voor iedereen

Uw personeel is het visitekaartje van uw organisatie. Uniforme en nette bedrijfskleding speelt hierbij een belangrijke rol. Verzorgingskleding.nl  voorziet al ruim 35 jaar bedrijven in verschillende branches van kleding op maat en heeft zich met Verzorgingskleding.nl voornamelijk toegespitst op bedrijfskleding voor de zorg. In ons aanbod vindt u onder andere zorg jasjes, broeken en schoenen op maat voor zowel dames als heren. Bent u nog op zoek naar professionele bedrijfskleding of zou u graag een extra jasje bestellen? Ga dan direct naar onze webwinkel om de gewenste kleding aan te schaffen.

Offerte aanvragen

Wilt u meerdere zorg jasjes tegelijk bestellen en bent u benieuwd naar de prijzen hiervan? Vraag dan een offerte aan via onderstaand contactformulier of neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)495 531033. Ook voor vragen en meer informatie kunt u altijd bij ons terecht!

© verzorgingskleding.nl - webwinkel door My Webshop