Inloggen

Home  |  Betaalwijze  |  Levering  |  Retourbeleid

U heeft 0 Items
Subtotaal €0,00
Shirts Dames
Jacks Dames->
Jassen Dames
Broeken Dames->
Rokken
Shirts Heren
Jacks Heren->
Jassen Heren
Broeken Heren
Unisex Artikelen->
Bodywarmers->
Tandartskleding->
Zwangerschapsart.->
Schoenen
Bedrijfskleding


Zorg jasjes
Verpleeguniform
Uniformjasje zorg
Pedicure jasjes
Bedrijfskleding schoonheidssalon
Zorgkleding dames

Zorgjasje

  • Goede kwaliteit
  • Maatwerk
  • Professionele uitstraling
  • Sinds 1980

Voor een zorgjasje op maat moet u bij Verzorgingskleding.nl zijn! Wij zijn al vele jaren de leverancier van bedrijfskleding voor diverse branches. Bij ons staat veiligheid en kwaliteit voorop. Met zorgkleding van Verzorgingskleding.nl ziet uw personeel er dan ook altijd professioneel en representatief uit. Daarnaast is onze kleding ook nog eens zeer comfortabel om te dragen. Bent u benieuwd naar het aanbod en de verschillende maten en borduursels? Ga dan direct naar onze webshop!

Zorgjasje met logo laten maken

In de webwinkel van Verzorgingskleding.nl vindt u een ruime keuze aan zorgjasjes voor dames en heren. U kunt bij ons dan ook eenvoudig een zorgjasje op maat bestellen voor al uw medewerkers waardoor ze prettig en veilig kunnen werken en er zeer representatief uit ziet. Naast de verschillende modellen en maten is het tevens mogelijk om uw zorgjasjes te voorzien van een naam en/of bedrijfslogo.

Zakelijke markt

Naast onze service op maat kleine praktijken hebben we bij Verzorgingskleding.nl ook een speciaal zorgjasje voor de B2B markt. Uiteraard kunt u hierbij ook rekenen op een persoonlijke service en advies op maat. Meer weten over onze service of producten? Bel gerust met een van onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar via nummer +31 (0)495 531033.

© verzorgingskleding.nl - webwinkel door My Webshop