Inloggen

Home  |  Betaalwijze  |  Levering  |  Retourbeleid

U heeft 0 Items
Subtotaal €0,00
Shirts Dames
Jacks Dames->
Jassen Dames
Broeken Dames->
Rokken
Shirts Heren
Jacks Heren->
Jassen Heren
Broeken Heren
Unisex Artikelen->
Bodywarmers->
Tandartskleding->
Zwangerschapsart.->
Schoenen
Bedrijfskleding


Zorgjasje
Ziekenhuiskleding
Verpleegjasje
Pedicure jasjes
Bedrijfskleding schoonheidsspecialiste
Bedrijfskleding pedicure

Zorgkleding dames

  • Goede kwaliteit
  • Maatwerk
  • Professionele uitstraling
  • Sinds 1980

Zorgkleding voor dames bestelt u eenvoudig online bij Verzorgingskleding.nl! In onze overzichtelijke webshop vindt u een uitgebreid aanbod zorgkleding die garant staat voor een professionele uitstraling. Zowel voor tandartsassistentes en tandartsen hebben wij maatkleding in huis. Bekijk de kleding online en bestel vandaag nog de juiste zorgkleding voor uw personeel.

Zorgkleding voor dames online bestellen

In onze overzichtelijke webwinkel vindt u eenvoudig de zorgkleding die bij u past, zowel voor dames als heren. Verzorgingskleding.nl  is in het bijzonder gespecialiseerd in het leveren van maatwerk en kleine oplage kleding waardoor we op al uw wensen kunnen inspelen. Online kunt u vele van onze producten, mogelijkheden en services terugvinden en gebruiken om uw zorgkleding op maat te ontwerpen. Bekijk de verschillende modellen en maak direct een account aan om uw perfecte bedrijfskleding te bestellen!

Meer weten: neem contact met ons op

Wij zijn al sinds 1980 een betrouwbare partner op het gebied van bedrijfskleding voor bedrijven in verschillende branches. Waar we ooit zijn begonnen met het leveren van gebruikte bedrijfskleding is ons bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van zorgkleding. Of u nu  op zoek bent naar voordelige werkschoenen of in één keer al uw personeel wilt voorzien van de juiste bedrijfskleding; bij de specialisten van Verzorgingskleding.nl bent u aan het juiste adres! Bel ons op +31 (0)495 531033 voor meer informatie en een advies op maat.

© verzorgingskleding.nl - webwinkel door My Webshop